Ook in 2023 zet claus2you opmars gewoon door…

We hebben opnieuw niet stilgezeten, dat is een feit dat zeker is…

Eind ’22 kregen we van de gemeente Zonnebeke de vraag voor 2 extra deelwagens. We waren dan ook verheugd om het gamma in Zonnebeke begin deze maand uit te breiden met een gloednieuwe FIAT TIPO SW en handige FIAT Doblo bestelwagen.

Deze wagens hebben hun start alvast niets gemist en waren onmiddellijk een schot in de roos!

De komende maand lanceren we nog eens 13 nieuwe deelwagens. Hiermee komen we op een totale vloot van 32 deelwagens!!

Waar & vanaf wanneer kan je deze nieuwe wagens terugvinden?

  • 04/02: Lancering claus2You in Mesen.

Mesen geeft alvast het goeie voorbeeld en haalt als één van de eerste steden & gemeentes de doelstelling voor het Lokale Energie- & Klimaatpack 2030, namelijk 1 deelwagen in de stad per 500 inwoners.
Woont u in Mesen en bent u benieuwd hoe autodelen met claus2you werkt? Kom dan zeker om 10u naar het infomoment. Je komt er alles te weten over de werking en bovendien ontvang je er een waardebon van €15 GRATIS rijtegoed!

  • 06/02 & 08/02: Lancering claus2you in Wervik & Geluwe.

Na het succes in andere randgemeentes konden Wervik & Geluwe natuurlijk niet ontbreken in het aanbod van claus2you.
Met trots kunnen we dan ook aankondigen dat we begin februari opstarten met 2 FIAT 500’s, één aan het Stadhuis in Wervik en één op de parking van de St Denijsplaats in Geluwe.
Ook hier horen uiteraard 2 infomomenten bij.
We starten op 06/02 om 19h30 in het Stadhuis van Wervik en doen dit nog eens over op 08/02 ook om 19h30 in GC Gilwe te Geluwe.
Kom zeker langs en ontvang €15 GRATIS rijtegoed!

  • 25/02: Lancering claus2you in Staden.

Staden heeft gekozen voor 3 deelwagens. 2 van het type FIAT 500 , en één 100% Elektrische FIAT DOBLO bestelwagen.
De FIAT 500’s kan je vanaf 25/02 terugvinden in de deelgemeentes Oostnieuwkerke & Westrozebeke. De 100% Elektrische FIAT DOBLO zal ter hoogte van het gemeentehuis van Staden gestationeerd staan en zal ook gebruikt worden door de medewerkers van de gemeente.
Wees welkom op het infomoment zaterdagvoormiddag 25 februari van 10 tot 12 in de cafetaria van WZC De Oever in Oostnieuwkerke. Uiteraard worden ook hier tegoedbonnen van €15 uitgedeeld.

  • 28/02 : Lancering claus2you in Koksijde.

Eindigen doen we, voorlopig, aan de kust.
De gemeente Koksijde heeft ons gevraagd om maar liefst 7 (!!!) deelwagens in Koksijde te stationeren.
Zo zal je in Koksijde en al haar deelgemeentes deelwagens van het type FIAT 500 & FIAT PANDA kunnen terugvinden op vaste gereserveerde “station based” parkeerplaatsen. Hierdoor ben je altijd zeker dat je een, gratis, parkeerplaatsje hebt aan zee! Handig én voordelig.
Interesse? Kom dan ook gewoon naar het infomoment op dinsdag 28/02, we verwelkomen je graag vanaf 19h met een woordje uitleg, en….. jaja u raadt het goed, 15€ GRATIS rijtegoed 🙂

We kijken er alvast ongelofelijk naar uit u allen te mogen verwelkomen op één van bovenstaande infomomenten!


Kan je niet wachten? Heb je nu al vragen? Wij staan claus2you, en helpen je graag verder! Contacteer ons via info@claus2you.be

Delen:

Gerelateerd nieuws

Something is coming 2 you…

Goed nieuws, Claus2You breidt binnenkort uit! Als West-Vlaamse autoverdeler verbreden we ons aanbod aan deelwagens naar Brugge en omstreken. Vanaf eind oktober zul je de

Lees meer