Something is coming 2 you…

Goed nieuws, Claus2You breidt binnenkort uit! Als West-Vlaamse autoverdeler verbreden we ons aanbod aan deelwagens naar Brugge en omstreken. Vanaf eind oktober zul je de deelwagens van Claus2you terugvinden in onze prachtige, West-Vlaamse hoofdstad.

Wat staat er concreet te gebeuren de komende weken?

  • 25/10: Lancering Claus2You in Brugge & Zeebrugge

De uitbreiding van onze vloot gaat van start in Zeebrugge. Jullie zijn allen welkom op 25 oktober om 17u aan de Sint-Donaaskerk. Samen met jullie, de inwoners van Zeebrugge, geven we daar het startschot tijdens een pers- en infomoment.

  • 03/11: Infomoment Claus2you in Brugge Centrum aan het Jan Van Eyckplein

Een dikke week na de lancering in Zeebrugge gaan we de binnenstad in. In centrum Brugge zullen jullie vanaf november niet één, niet twee, maar vier gloednieuwe deelwagens van Claus2you terugvinden.
Graag willen we jullie ook verklappen dat Stad Brugge tegen 2030 maar liefst 250 deelwagens wil aanbieden en Claus2you zal hier meer dan zijn steentje bijdragen.
Ook in Brugge zijn jullie allen welkom voor een infomoment op 3 november van 16u tot 19u aan het Jan Van Eyckplein in de binnenstad.
Kom zeker langs en ontvang €15 gratis rijtegoed!

  • 15/11: Lancering Izegem

We sluiten deze campagne (voorlopig) af in Izegem. Hier zullen vanaf november 2 Claus2you deelwagens terug te vinden zijn. Jullie zijn opnieuw hartelijk welkom voor het infomoment samen met de inwoners van Izegem.

Hopelijk zien we jullie terug op één van deze events! Wij zijn alvast razend enthousiast naar deze nieuwe stap in het verhaal van Claus2you. Nu is het enkel nog aftellen… We’re getting Clauser.

Delen:

Gerelateerd nieuws