Stap 1

Registreer je via de site claus2you.be. Na registratie ontvang je zo spoedig mogelijk een mail met je inloggevens waarmee je kan inloggen in de claus2you app. Deze kan je downloaden via Google Play of in de app store.

Stap 2

Eens ingelogd in de app kan je eenvoudig je rijtegoed opladen via de app. Liever je rijtegoed overschrijven? Dat kan ook! Contacteer ons en we bezorgen je onze gegevens.

Stap 3

Kijk in de app waar een claus2you wagen op jouw staat te wachten, reserveer hem en ga je wagen oppikken. 

Stap 4

Voor je de weg op kan, doen we nog een laatste check van de auto. Zo ben je zeker dat jij niet verantwoordelijk bent voor eventuele krassen of deukjes die al in de wagen waren. Neem je smartphone en maak via de app foto’s van de zichtbare schade.

Stap 5

Om de wagen in de app te openen ga je naar “reservatie” en klik je op de knop “sleutel” , je kan dan eerste de vastgestelde schades opladen via het “+” teken rechts bovenaan in de app, daarna nogmaals op de knop sleutel duwen, je krijgt nu een afstandsbediening waarmee je de wagen kan openen met de smartphone.

Stap 6

Je betaalt per gereserveerde uur en per gereden kilometer, brandstof en verzekeringen inbegrepen. Eens in de wagen lees je nogmaals de instructies en gebruikersvoorwaarden. Om de wagen te starten gebruik je de sleutel die aan de kabel hangt.

Stap 7

Merk je dat je moet bijtanken? Geen nood, er ligt een tankkaart in de auto. Reserveer je de wagen voor meer dan 9 uur, dan betaal je het dagtarief.

Stap 8

Indien je de wagen ergens parkeert om een boodschap te doen, sluit en open je de wagen met de app. Haal wel steeds de sleutel uit het contact.

 

Stap 9

Rit voorbij? Zet je claus2you-wagen terug waar je hem hebt opgepikt hebt voor het einde van je reservatieduur. Leg de motor stil en haal de sleutel van het contact.

Stap 10

We laten de wagen steeds netjes achter en kloppen indien nodig de matjes uit. Gebruikers die de wagen zelf volledig poetsen belonen we met 15 euro rijtegoed :- ). Gewoon een foto sturen van de gepoetste wagen en wij doen de rest.

Stap 11

Meld je af door op de knop ‘beëindigen’ te drukken in de app en de deelauto kan opnieuw gebruikt worden door een andere claus2youfan.
Vergeet niet om eerst nog de wagen af te sluiten alvorens je rit te beëindigen!

Stap 12

Heb je schade veroorzaakt? Meldt het dan ook nog even via een foto in de app – Is de wagen extreem vuil? Meldt dit dan ook via de schadefoto’s, dan kunnen we ervoor zorgen dat de wagen zo spoedig mogelijk gewassen wordt. Indien er nog vragen zijn, neem dan zeker contact op met ons via het nummer 057/46 64 48. of via de helpdesk op het nummer 0470/95.32.02

Download nu de claus2you app