Stap 1

Registreer je via de site claus2you.be of download de claus2you app via Google Play of in de app store. Na registratie ontvang je zo spoedig mogelijk een mail met je inloggevens en kan je inloggen in de claus2you app.

Stap 2

Eens ingelogd in de app kan je eenvoudig je rijtegoed opladen via payconic. Nog geen payconic? Spring gerust binnen bij Claus Mobility, onze medewerkers helpen je graag verder met het installeren van de app. Liever je rijtegoed overschrijven? Dat kan ook! Contacteer ons en we bezorgen je onze gegevens.

Stap 3

Kijk in de app waar een claus2you wagen op jouw staat te wachten, reserveer hem en ga je wagen oppikken. Reserveren kan tot 1u voor aanvang van vertrek.

Stap 4

Voor je de weg op kan, doen we nog een laatste check van de auto. Zo ben je zeker dat jij niet verantwoordelijk bent voor eventuele krassen of deukjes die al in de wagen waren. Neem je smartphone en maak via de app foto’s van de zichtbare schade.

Stap 5

Om de wagen in de app te openen ga je naar “reservatie” en klik je op de knop “sleutel” , je kan dan eerste de vastgestelde schades opladen via het “+” teken rechts bovenaan in de app, daarna nogmaals op de knop sleutel duwen, je krijgt nu een afstandsbediening waarmee je de wagen kan openen met de smartphone.

Stap 6

Vanaf dat ogenblik betaal je per begonnen uur en per gereden kilometer, brandstof en verzekeringen inbegrepen. Eens in de wagen lees je nogmaals de instructies en gebruikersvoorwaarden. Om de wagen te starten gebruik je de sleutel die aan de kabel hangt.

Stap 7

Merk je dat je moet bijtanken? Geen nood, er ligt een tankkaart in de auto. Reserveer je de wagen voor meer dan 8 uur, dan betaal je het dagtarief. Dagtarief vanaf 9u.

Stap 8

Indien je de wagen ergens parkeert om een boodschap te doen, sluit en open je de wagen met de app. Haal wel steeds de sleutel uit het contact.

 

Stap 9

Rit voorbij? Zet je claus2you-wagen terug waar je hem hebt opgepikt hebt voor het einde van je reservatieduur. Leg de motor stil en haal de sleutel van het contact.

Stap 10

We laten de wagen steeds netjes achter en kloppen indien nodig de matjes uit. Gebruikers die de wagen zelf volledig poetsen belonen we met 15 euro rijtegoed :- ). Gewoon een foto sturen van de gepoetste wagen en wij doen de rest.

Stap 11

Meld je af door op de knop ‘beëindigen’ te drukken in de app en de deelauto kan opnieuw gebruikt worden door een andere claus2youfan.

Stap 12

Heb je schade veroorzaakt? Meldt het dan ook nog even via een foto in de app – Is de wagen extreem vuil? Meldt dit dan ook via de schadefoto’s, dan kunnen we ervoor zorgen dat de wagen zo spoedig mogelijk gewassen wordt. Indien er nog vragen zijn, neem dan zeker contact op met ons via het nummer 057/46 64 48.

Download nu de claus2you app